Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NostaleJP

wołejko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, chcesz mieć to IP ściągnij program Hide my ip.

ten program nie zmienia na japonskie czy koreanskie , tylko na amerykanskie <_<

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

IP na japońskie można zmienić programem Real Hide my IP.

tu macie link : http://www.speedyshare.com/files/29865734/Real_Hide_IP_3.5.7.6_Crack.rar

SKAN: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ea649e616e7b0badd0e84c2ff785f35f31b885000d853465569a03e094bd3bbe-1313347951

(coś znalazło ale ja używam i nic na kompie złego się nie dzieje :) )

Instrukcja

1.Wypakuj archiwum na np. pulpit.

2.Uruchom RealHideIP-3.5.7.6.Setup.exe

3.Zainstaluj program ale go NIE URUCHAMIAJ.

4.Wejdź do folderu CRACK.

5.Skopiuj RealHideIP.exe do folderu z zainstalowanym programem.

6.Uruchom program. Za pierwszym uruchomieniem poprosi o aktualizację której nie robimy.

7.Po włączeniu programu klikamy Choose IP Country i wybieramy JAPAN i klikamy OK.

8.Teraz klikamy Hide IP i czekamy aż znajdzie wolne IP i podmieni nasze IP na japońskie :).

Proszę o + :)

@EDIT1 Czasem nie znajdzie wolnego IP więc trzeba poczekać jakieś 30 min.

@Down

Póki program jest włączony IP jest zmienione. Jak np. wyłączysz kompa i włączysz to musisz włączyć program i dać Hide IP. I powinien wtedy zmienić na Japońskie. :)

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Proszę o usunięcie tego posta. Przez przypadek dałem odpowiedz zamiast edytuj ^^.

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

Opublikowano

Aha to szkoda. Ja nie próbowałem bo mi się dopiero ściąga JP. Ale miałem ten program i myślałem że zadziała :( Szkoda może ktoś znajdzie inny sposób :)

Opublikowano

Tak ale my sobie nie pogramy na JP. Trzeba na support jp napisać aby odblokowali nasze IP ale to jest rezykowne ponieważ japończycy są wrogo nastawieni co do obcokrajowców i mogą zrobić jeszcze gorsze Blokady. Ja osobiscie sprubuje pobrać inny cl bo możliwe ze nie ten wszyscy pobieraja i nie trzena przez explolera ustawiac

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Ok, Prubowałem właśnie tym programem i nic ale jest poprawa bo Zalogowało mnie , wybralem kanal i log i juz nic. I tak teraz już się nie zaloguje. Według mnie ten program zmienia ip ale ciągle jest zmienne i zmienia tak:

4 japonia

1pl

i dlatego tak wylogowuje

IP jest przez ok 5 sek a bylem zalogowany 15-20 sek i log

Ej, sprubujcie tym programem, muj kuzyn na nim grał. Podaje tylko nazwe bo nie wiem z kad sciagnac

Steganos Internet Anonym 2006

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

poprubuje i zobacze na kuzyna koncie. Może na JP nie można się już rejestrować. Nie wiem.

02animowane010.gif

Opublikowano

wiem czemu na jp nie możecie grać. Na JP rejestracja jest już zablokowana. Aby zacząć grę na JP trzeba mieć japoński email. Sprubuje na you moze tam zadziała ale watpie.

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...